Bezmaksas piegāde pirkumiem virs €50

Vislabākās Valentīndienas dāvanas meklējumos

Būsim godīgi, Valentīndiena ir viena liela komerciāla padarīšana. Taču mēs katrs esam pelnījuši sajusties mīlēti un izstarot mīlestību citiem. Varbūt šajā Valentīndienā mums tas izdosies? Esam apkopojuši mūsu idejas jēgpilnām, sirsnīgām dāvanām un mirkļiem – tie derēs gan tad, ja plāno šajā dienā būt viens, gan tad, ja esi pārītī. Palutinām viens otru un katrs sevi?

Vislabākās Valentīndienas dāvanas meklējumos

Nav nozīmes vai esi viens, vai pārītī – Valentīndiena ir lielisks attaisnojums mums visiem palutināt gan sevi, gan īpašus cilvēkus mūsu dzīvēs ar kaut ko neikdienišķu un neierastu. Aizņemtība un trakie pienākumi dominē ikdienā, tāpēc atrast laiku atvilkt elpu no ikdienas skrējiem ir visnotaļ būtiski. Šajā bloga ierakstā piedāvājam apskatīt mūsu mīļākos produktus un labsajūtas radīšanas idejas šī gada Valentīndienai.

Smaržu baudījuma pieredze

Vai arī tava pirmā asociācija ar Valentīndienu ir rozes? Vai jebkādas citas puķes? Tik dziļi nogulsnējies ir stereotipiskais Valentīndienas komplekts – rozes un šokolāde, ka bieži vien aizmirstam, ka pastāv arī citas apdāvināšanās versijas. Nepārprotiet, klasikai nav ne vainas, bet šodien gribam izmantot izdevību un piedāvāt mazāk klasiskas idejas un aromātus.

Lavanda - rāmai Valentīndienai

Iespējams viss, ko tu vēlies šajā Valentīndienā, ir atslābināties un relaksēties. Pilnībā tevi saprotu. Tā ikdienas skriešana ir tik nogurdinoša un mēs katrs esam pelnījis mirkli atelpas, kad varam uzpildīt enerģijas krātuvīti. Liekot savu labsajūtu priekšplānā, iesakām tev šos produktus. Tie daļēji aromatizēti ar lavandas eļļu un palīdzēs relaksēties un atbrīvoties no stresa.

  

Kadiķa ķermeņa eļļa

Pīlādžu un brūkleņu mētru aromātizētie sojas vaska aplīši

"Before you dream" mazā svece

Pļavas ziedi – klasiskai Valentīndienai

Nav nekādas vainas izvēlēties ierasto klasiku, izbaudot rozes un ziedu pušķus. Arī klasiku var padarīt interesantāku, piemēram, izbaudot ziedu aromātus kā sveces vai ķermeņa kopjošo kosmētiku. Veidojot šos aromātus, iedvesmojāmies no savvaļas ziediem un svaigi grieztām rozēm. Ja viss, ko tu vēlies šajā Valentīndienā, ir ziedu apskāviens, izvēlies kādu no šiem produktiem.

Pļavas ziedu difūzeris

Pļavas ziedu mazā svece

Pļavas ziedu roku losjons

Kliņģerītes – sapņainai Valentīndienai

Mēs atrodamies vietā, kur Valentīndiena bieži vien ir auksta, sniegaina via lietaina un drūma. Iespējams tieši tādēļ pāri sevi palutina ar īsu braucienu uz kādu siltāku vietu. Iemīlēšanās sajūta vasarā ir tik romantiska! Šo sajūtu notver kliņģerītes. Tās ir saules staru un pilnīgas brīvības iemiesojums. Būt mirklī un izbaudīt dzīvi. Ja gremdēšanās atmiņās par pagātnes ceļojumiem vai nākamo braucienu plānošana ietilpst tavos Valentīndienas plānos, mēs iesakām sevi palutināt ar kādu no šiem produktiem:

Kliņģerīšu dušas želeja

Kliņģerīšu lielā svece ar 3 daktīm

Kliņģerīšu skrubja ziepes

Jutekliskai Valentīndienai

Zini, kas izklausās gaužām brīnišķīgi? Masāža! Vienalga vai lutināsi sevi, beidzot atvēlot laiku savai labsajūtai, parādot mīlestību savam ķermenim. Vai varbūt ļausi sevi palutināt kādam citam? Partnerim vai profesionālim? Lai kā tas notiktu, rezultāts ir neizbēgams – absolūta relaksācija un sava ķermeņa apzināšanās. Garantējam, ka jutīsies kā no jauna pidzimusi. Enerģijas piepildīta un gatava jaunam sākumam. Masāža palīdzēs ne tikai atbrīvoties no saspringuma un sāpēm, ko radījusi pārpūle, bet iedarbinās arī prātu. Lūk, kas nepieciešams labai masāžai:

Kliņģerīšu ķermeņa eļļa

Kadiķa ķermeņa eļļa

Pļavas ziedu ķermeņa eļļa

Jēgpilnai kopābūšanai Valentīndienā

Dažkārt viss, kas nepieciešams, ir kopīgi kvalitatīvi pavadīts laiks. Būt klātesošiem mirklī, sarunāties, kopīgi darboties. Tas nepieciešams kā romantiskām, tā arī draudzīgām attiecībām. Iespējams labākais veids kā izmantot šī gada Valentīndienu ir to pavadīt kopīgi veicot kādu aktivitāti. Lūk arī ideja – sveču liešana! Procesa laikā varēsiet sarunāties, uzzināt vairāk par sveču liešanu un viens par otru. Rezultāts? Divas skaistas stikla traukos pildītas sveces – viena, kas palīdzēs atslābināties un relaksēties, bet otra piepildīs ar enerģiju. 

Vitale kolekcijas sveču liešanas komplekts - veido pats!

Vienalga kā tu izvēlēsies atzīmēt šī gada Valentīndienu, zini, ka, neskatoties uz šīs dienas komerciālismu, tā tomēr var būt patīkams notikums. Domā par to kā par atgādinājumu būt pateicīgiem par mīlestību, ko jūtam un par mīlestību, ko saņemam. Lai komerciālās klasikas paliek tiem, kam tās nes prieku. Tu esi pelnījusi īpašus mirkļus – lai tie izdodas Valentīndienā!