Bezmaksas piegāde pirkumiem virs €50

Blogs


Vislabākās Valentīndienas dāvanas meklējumos

Būsim godīgi, Valentīndiena ir viena liela komerciāla padarīšana. Taču mēs katrs esam pelnījuši sajusties mīlēti un izstarot mīlestību citiem. Varbūt šajā Valentīndienā mums tas izdosies? Esam apkopojuši mūsu idejas jēgpilnām, sirsnīgām dāvanām un mirkļiem – tie derēs gan tad, ja plāno šajā dienā būt viens, gan tad, ja esi pārītī. Palutinām viens otru un katrs sevi?

Turpināt lasīt



Izprotot pamatus: ko patiesībā nozīmē apzīmējums “roku darbs”?

Atkārtojot vārdus bieži, tie reizēm zaudē savu nozīmi. Viens no šiem vārdiem jeb pareizāk būtu teikt apzīmējumiem ir "roku darbs". Mūsu patērētāju sabiedrībā tas izskanējis tik daudz un bieži vien ar nepareizu pielietojumu, ka tā nozīmē ir pagaisusi. To, kas kādreiz apzīmēja meistarību, rūpīgu darbu un prasmes, tagad mēs attiecinām uz dažādām lietām, kuras nemaz neatbilst šī vārda definīcijai. Šajā rubrikā paskatīsimies uz apzīmējumu "roku darbs" no dažādām šķautnēm. Pastāstīšu kā mēs the MUNIO to izprotam un ko šie vārdi patiesībā nozīmē, kad tos piedēvējam saviem produktiem.

Turpināt lasīt



Izprotot pamatus: kā mūsu produktu iepakojums atšķiras no standarta?

Produkta iepakojumam ir būtiska loma ieinteresētības radīšanā pircējos. Taču zem tā ārišķīgās čaulas atklājās zīmola patiesās vērtības. Šajā bloga ierakstā zem palielināmā stikliņa liekam savu produktu iepakojumu, lai ļautu ikvienam ieskatīties aiz slēgtām durvīm un ieraudzīt mūsu vērtības. Kāpēc mēs izvēlamies ilgtspējības pieeju ne tikai produktu sastāvam, bet arī iepakojumam, uzzināsi lasot šo ierakstu.

Turpināt lasīt



Izprotot pamatus: kāpēc saviem produktiem izmantojam sojas vasku?

"Izprotot pamatus" rakstu sērījā iepazīstināsim tevi ar the MUNIO aizkulisēm. Atbildēs uz dažiem no populārākajiem jautājumiem un centīsimies parādīt, ar ko mūsu pieeja sveču un ķermeņa kosmētikas industrijā atšķirās no ierastā standarta. Mēs labprāt dalāmies savās zināšanās un ceram, ka tās būs tev noderīgas.

Turpināt lasīt